Catering in Constanta - Fabaria Just A Minute

comenzi@cateringconstanta.ro 0241 629194

Despre noi

Povestea începe in anul 2000 D.C…..şi se scrie în continuare în 2010 D.C. Şi credeţi-ne pe cuvânt că nu ne-am pregătit să scriem incheierea! Aşa cum am învăţat la orele de geografie "cizma" italiană "loveşte" mingea siciliană. Ei bine cu ceva vreme înainte de anul 2000 am avut plăcuta surpriză să constatăm că sicilienii au găsit o modalitate de a întoarce Italiei această "pedeapsă". La rândul lor aceştia i-au "lovit" pe italieni exact acolo unde îi doare cel mai mult: pizza! Au stat ei şi s-au gândit, au facut ei ce-au făcut şi au dat naştere unor feluri de pizza în faţa cărora bucatăria italiană nu a putut decât să se încline. Acum între noi fie vorba, noi am aflat în cele din urmă ce anume au făcut şi mai ales CUM au făcut. Ne-am gândit ca această "minge" ar putea să "lovească" şi România. Zis şi făcut. A apărut o "vânătaie" în urma "loviturii", iar aceasta poarta numele de Fabaria. Şi fiind vorba de o "vânătaie" bineînteles că după ceva vreme a început să se extindă pe pacientul România. Întâi mai puţin vizibil, doar local în Constanţa, de la locul "loviturii" pe str. Mihai Viteazu până în piaţa Ovidiu.

Apoi pentru a se propaga mai rapid a aparut tot pe str. Mihai Viteazu o unitate destinată livrării la domiciliu. S-a făcut vară "boala" a evoluat mai repede, spre Nord, in staţiunea Mamaia vis-a-vis de Hotel Rex, pe marginea lacului. Dacă tot s-a ajuns până aici n-a fost prea greu să mai înainteze puţin până la Butoaie, tot în Mamaia. Credeţi că a dat înapoi după asta? Nu. Noi am crezut că după ce lucrurile au stagnat o scurtă perioadă va da înapoi. Ne-am înşelat! A apărut în Ovidiu! Chiar pe şoseaua ce străbate localitatea dintr-un capăt în celălalt. La stradă. Da! La început am crezut că nu e ce credem noi pentru că avea un nume diferit, Sagesta, însă trebuie să ne credeţi pe cuvânt că sub această acoperire se găseşte tot Fabaria. Aţi putea zice că lucrurile nu au scăpat de sub control deoarece totul se întâmpla la un nivel – haideţi să-i spunem – local. Da, da, ştim, aşa am crezut şi noi până într-o zi frumoasă de primăvara a anului 2006 când a fost mai mult decât evident că lucrurile au scăpat de sub control… Bucureşti! Str. Austrului nr. 10! Între Foişorul de Foc şi ProTV! Fabaria!!! Faptul că şi aici a avut un nume de cod (Aegades) n-am mai păcălit pe nimeni. Stăm şi ne gândim ce ne mai aşteapta…

Te poti abona folosind adresa ta de e-mail.

Comanda minima in orasul Constanta este de 30 RON. Pentru zonele Poarta 6, KM 4-5, Abator si CET comanda minima este de 50 RON.